FAKTAPOHJAISEN JULKISEN KESKUSTELUN PUOLESTA

  Informaatiolukutaito & demokratiakasvatuswebinaari

  03.09.2020 Kari Kivinen & Elsa Kivinen

  #

  INFORMAATIOLUKUTAITO & DEMOKRATIAKASVATUSWEBINAARI

  15.9.2020 klo 12.30–15.00

  Eurooppa-sali, Helsinki  Webinaari on ilmainen ja se on suunnattu opettajille ja media- ja demokratiakasvatuksesta kiinnostuneille.

  Webinaari lähetetään suorana lähetyksenä YouTube-kanavalla.

  Webinaarin videot, esitykset, infograafit, julisteet ja tallenteet löytyvät tilaisuuden jälkeen faktabaari.fi sivustolta!

  Lisätietoja ja ennakkoilmoittautumisia: kari@faktabaari.fi


  OHJELMA

  | | | | — | — | | 12.30 | Tervetuloa, Mikko Salo, Faktabaari | | 12.40 | Nuoret @ sosiaalinen media, Helsingin ranskalais-suomalaisen koulun nuoret ja opettaja Pirjo Sallinen | | 13.00 | Informaatiolukutaito-opas & infodemia, Faktabaari, rehtori Kari Kivinen | | 13.20 | Kansainvälisiä näkökulmia medialukutaitoon; painopisteenä Unescon linjaukset, opetusneuvos Paula Mattila, Opetushallitus | | 13.40 | Media- and information literacy projects in Norway, uutispäätoimittaja Helje Solberg, NRK (tbc) | | 14.00 | Euroopan neuvoston ”Free to speak – safe to learn” -projekti - avain demokraattisen toimintakulttuurin ja mediaosaamisen vahvistamiseen, opetusneuvos Kristina Kaihari, Opetushallitus | | 14.20 | EU-vaalit ja suomalaisten nuorten äänestyskäyttäytyminen, Euroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto | | 14.35 | Demokratiakasvatus, vaalilukutaito & vuoden 2021 kunnallisvaalit, opettaja Valentina Uitto | | 14.45 | Loppukeskustelu & yhteenveto, moderaattorina Kari Kivinen |  Jaa eteenpäin