FactBar EDU - Voter literacy handbook & EduCheck database

Fact-checking for educators and future voters. Faktabaari has co-created with teachers a simplified version of it’s fact-checking methodology for educators especially in view of elections in the UE. It encourages critical thinking and participation for fact-based public debate and to resist disinfomation. The method is compatible with IFCN code and “information disorder” vocabulary and ideally adaptable. It brings fact-checking and media literacy communities together for apparent synergies. The toolkit for educators include examples to inspire, create and share new lesson plans.

info@faktabaari.fi

Evästeet

Sinä päätät henkilötiedoistasi. Käytämme sivustollamme evästeitä tarjoamamme sisällön ja viestinnän räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen, kävijämäärämme analysoimiseen ja markkinointiviestinnän kohdentamiseen. Lisäksi jaamme sosiaalisen median, analytiikka-alan ja mainosalan kumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Kumppanimme voivat yhdistää näitä tietoja muihin tietoihin, joita olet antanut heille tai joita on kerätty, kun olet käyttänyt heidän palvelujaan.

Anna suostumuksesi evästeiden käyttöön alla. Jos hyväksyt evästeiden käytön, annat samalla suostumuksen tietojen siirrolle EU:n ulkopuolelle kuten Yhdysvaltoihin. Voit muuttaa evästevalintasi milloin vain. Lue lisää evästeistä täältä.